Категории

Термостати

Термостати за кафемашини

Покажи:
Пластина за терморегулатори на кафемашина Делонги, Delonghi
Код на артикула: DEL607529
Марка: DELONGHI
Пластина за закрепване на термостати при кафемашини Delonghi Оригинален код: Brand: Delon..
11.40 лв.
Термоограничител за проточен бойлер Юнга - 75 градуса
Код на артикула: BOIL75NC
Марка: ЕЛДОМ МИКС
Термоограничител за проточен бойлер Юнга - 75 градуса. Нормално затворен. Производител: ELTH Люкс..
8.80 лв.
Термостат NC 105 градуса
Код на артикула: KF04TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  105 градуса NC - нормално затворен   ..
5.20 лв.
На база 1 отзива.
Термостат NC 107 градуса с резба М4
Код на артикула: KF08TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат NC 107 градуса - нормално затворен. Резба М4   ..
6.90 лв.
Термостат NC 110 градуса
Код на артикула: KF030110
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  110 градуса, NC - нормално затворен ..
6.80 лв.
Термостат NC 110 градуса с винт
Код на артикула: KF030110V
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди. 110 градуса, NC - нормално затворен.С винт. ..
9.00 лв.
Термостат NC 115 градуса
Код на артикула: 03808902
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  115 градуса NC - нормално затворен   ..
5.20 лв.
Термостат NC 120 градуса
Код на артикула: KF01TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  120 градуса NC - нормално затворен   ..
0.00 лв.
Термостат NC 125 градуса
Код на артикула: 03808903
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  125 градуса NC - нормално затворен   ..
0.00 лв.
Термостат NC 130 градуса
Код на артикула: KF130NC
Марка: ДРУГИ
Термостат NC 130 градуса - нормално затворен Type 261P, 16A, 250V ..
7.20 лв.
Термостат NC 130 градуса
Код на артикула: 038908698
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  130 градуса NC - нормално затворен   ..
0.00 лв.
Термостат NC 135 градуса
Код на артикула: 03808699
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  135 градуса NC - нормално затворен   ..
5.20 лв.
Термостат NC 145 градуса с резба М4
Код на артикула: 030617991
Марка: BRASILIA
Термостат NC 145 градуса - нормално затворен. Резба М4 Код: 617991/G Марка: Gaggia, Brasi..
11.90 лв.
Термостат NC 150 градуса
Код на артикула: KT150NC
Марка: ДРУГИ
Термостат NC 150 градуса - нормално затворен. Резба М4. 16A, 250V ..
0.00 лв.
Термостат NC 150 градуса
Код на артикула: KF06TERM150
Марка: ДРУГИ
Термостат / термоограничител/ NC 150 градуса - нормално затворен   ..
0.00 лв.
Термостат NC 150 градуса с винт М4
Код на артикула: KF06TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат / термоограничител/ NC 150 градуса - нормално затворен С винт М4.   ..
8.80 лв.
Термостат NC 160 градуса
Код на артикула: 03808656
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  160 градуса NC - нормално затворен   ..
6.20 лв.
Термостат NC 170 градуса
Код на артикула: KF05TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат  NC 170 градуса - нормално затворен   ..
0.00 лв.
Термостат NC 180 градуса
Код на артикула: 03808672А
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  180 градуса NC - нормално затворен   ..
6.50 лв.
Термостат NC 185 градуса
Код на артикула: 03808698
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  185 градуса NC - нормално затворен   ..
5.20 лв.
Термостат NC 255 градуса
Код на артикула: 03808812
Марка: ДРУГИ
Термостат 255 градуса NC - нормално затворен   ..
5.20 лв.
Термостат NC 60 градуса
Код на артикула: 039547
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  60 градуса, NC - нормално затворен   ..
5.60 лв.
Термостат NC 90 градуса
Код на артикула: KF02TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  90 градуса, NC - нормално затворен   ..
7.80 лв.
Термостат NC 90 градуса
Код на артикула: 03808901
Марка: ДРУГИ
Термостат за кафемашини и други уреди  90 градуса NC - нормално затворен   ..
4.80 лв.
Термостат NC 95 градуса
Код на артикула: KF07TERM
Марка: ДРУГИ
Термостат NC 95 градуса - нормално затворен   ..
5.80 лв.
На база 1 отзива.
  • Google+
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
Резервни части за електроуреди ©