Каталог

Общи условия

    Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт! ЕТ „Електротех 91" си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

   Без изричното съгласие на ЕТ „Електротех 91” не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

Права и задължения на страните

Регистриране на Потребители

    Потребителят може да купува онлайн стоки от магазина и без регистрация. При попълване на формата за регистрация Потребителят е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от формата на уеб сайта данни. Потребителят декларира и заявява, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни и пълни. Ако Потребителят предостави неверни данни търговецът има право да спре незабавно и без предизвестие регистрацията на съответния Потребител. Ако посоченото нарушение създава съмнение в Търговеца относно характера и целите, които преследва, то Търговеца освен мерките, посочени в предходното изречение, информира компетентните органи.

Начин на извършване на покупка

   Потребителят има възможност да извърши покупка на предлаганите от уеб сайта стоки и без да е регистриран. Поръчването на определена стока представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор Потребителя и Търговеца изрично. При посочен непълен, неверен или грешен адрес или телефонен номер от страна на Потребителя при подаване на заявката, се счита, че същата е невалидна и не възниква задължение за нейното изпълнение от страна на Търговеца. Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след като Търговеца се свърже посредством e-mail съобщение или по телефона с Потребителя.

Условия за покупка

  В цената на продукта не се включват разходите за доставка, които се начисляват допълнително от куриерската фирма и се заплащат от потребителя.

   Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева за 1 брой. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от два до пет работни дни от датата на поръчката. Доставката се извършва на посочен от вас адрес с куриер. След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка.

Монтажът на закупените части да се извършва от правоспособен техник и е недопустимо да се използват същите за дефектация на уреда.

ЦЕНИТЕ НА АРТИКУЛИ, КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА НА ЗАЯВКАТА, СА ОРИЕНТИРОВЪЧНИ И МОГАТ ДА ПРЕТЪРПЯТ ПРОМЯНА СЛЕД ДОГОВОРКА МЕЖДУ ДОСТАВЧИКА И КЛИЕНТА.

Условия за доставка

   Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от Търговеца, до съответния офис на куриерската компания или на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп до адреса и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Доставката до офис на куриерската фирма е с по- ниска цена. За точната стойност на доставката може да се информирате на http://www.econt.com.

Начини на плащане

  Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Плащане по банков път: клиентът заплаща само стойността на продуктите, съгласно потвърдената поръчка, по банковата сметка на "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ. Стойността на доставката се заплаща отделно при  самата доставка.

  В цената на продукта не се включват разходите за доставка, които се начисляват допълнително от куриерската фирма и се заплащат от потребителя.

Връщане на стока

    Всеки потребител може да се откаже от поръчана стока на основание чл. 50 при условията на чл. 54(3) и чл.55 от Закона за защита на потребителите в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Това право се реализира, в случай че стоката не е ползвана, в пълен комплект е и с непроменен външен вид. В случай, че потребителят реализира това свое право, същият се задължава да изпрати заявление за отказ до "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ  на имейл адрес: office@gloria94-bg.com,  да посочи банкова сметка по която да му бъде възстановена заплатената от него цена и да върне стоката в указания по-горе вид. "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ се задължава да върне стойността на отказаната стока в рамките на 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от потребителя.

 

Глория 94 - Резервни части за електроуреди ©