• image

Семеринг 30x60,55x10/12


  • Марка:SAMSUNG
  • Код на продукта: S03060551012
  • Наличност: В наличност

  • 7.90лв.Семеринг - 30x60,55x10/12

Марка: Samsung

Оригинален код: DC62-00242A

Модел: WF0500SYV, WF0502SYV/YLP, WF0592SRK, WF0600NCS6, WF0600NCW, WF0602NBE/YLP, WF0602NCE/XET, WF0602NCE/XTC, WF0602NCE/YLE, WF0602NCW, WF0602NCW/XEH, WF0602NCW/XTC, WF0602NCX, WF0602WJC/YLE, WF0602WJV/XEO, WF0602WJW, WF0602WKE, WF0602WKE/XEO, WF0602WKE/YLE, WF0602WKN, WF0602WKQ

 

Напиши отзив

Забележка: HTML не е преведено!
    лошо           добре