Категории

Условия за доставка

Начин на извършване на покупка

   Потребителят има възможност да извърши покупка на предлаганите от уеб сайта стоки и без да е регистриран. Поръчването на определена стока представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор Потребителя и Търговеца изрично. При посочен непълен, неверен или грешен адрес или телефонен номер от страна на Потребителя при подаване на заявката, се счита, че същата е невалидна и не възниква задължение за нейното изпълнение от страна на Търговеца. Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след като Търговеца се свърже посредством e-mail съобщение или по телефона с Потребителя.

Условия за покупка

  В цената на продукта не се включват разходите за доставка, които се начисляват допълнително от куриерската фирма и се заплащат от потребителя.

   Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева за 1 брой. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от два до пет работни дни от датата на поръчката. Доставката се извършва на посочен от вас адрес с куриер. След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка.

Монтажът на закупените части да се извършва от правоспособен техник и е недопустимо да се използват същите за дефектация на уреда.

ЦЕНИТЕ НА АРТИКУЛИ, КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА НА ЗАЯВКАТА, СА ОРИЕНТИРОВЪЧНИ И МОГАТ ДА ПРЕТЪРПЯТ ПРОМЯНА СЛЕД ДОГОВОРКА МЕЖДУ ДОСТАВЧИКА И КЛИЕНТА.

Условия за доставка

   Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД, наета от Търговеца, до съответния офис на куриерската компания или на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп до адреса и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Доставката до офис на куриерската фирма е с по- ниска цена. За точната стойност на доставката може да се информирате на http://www.econt.com.

Начини на плащане

  Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Плащане по банков път: клиентът заплаща само стойността на продуктите, съгласно потвърдената поръчка, по банковата сметка на "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ. Стойността на доставката се заплаща отделно при  самата доставка.

  В цената на продукта не се включват разходите за доставка, които се начисляват допълнително от куриерската фирма и се заплащат от потребителя.

Връщане на стока

    Всеки потребител може да се откаже от поръчана стока на основание чл. 50 при условията на чл. 54(3) и чл.55 от Закона за защита на потребителите в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Това право се реализира, в случай че стоката не е ползвана, в пълен комплект е и с непроменен външен вид. В случай, че потребителят реализира това свое право, същият се задължава да изпрати заявление за отказ до "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ  на имейл адрес: office@gloria94-bg.com,  да посочи банкова сметка по която да му бъде възстановена заплатената от него цена и да върне стоката в указания по-горе вид. "Електротех 91 – Марин Маринов” ЕТ се задължава да върне стойността на отказаната стока в рамките на 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от потребителя.

Съгласно чл. 57, т. 5, от ЗЗП Потребителят не може да упражни правото си на отказ и връщане в 14-дневен срок за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
 

Резервни части за електроуреди ©